Fermator.jpg

DEUREN

U kan bij een modernisatie kiezen om de kooi- en bordesdeuren compleet te vervangen, enkel de deuroperator en/of kooideur te vervangen of om nieuwe positieve sloten op maat te installeren. Hierbij bieden wij u op maat gemaakte oplossingen aan waarbij we een één op één vervanging voorzien zodat de installatietijden zo minimaal mogelijk gehouden worden. Waar mogelijk bieden we u een oplossing aan van ons huismerk Fermator, de globale nummer 1 in liftdeuren. Waar nodig kunnen we u ook oplossingen bieden via onze andere kanalen zoals Prisma, Sematic, Metron, Kronenberg, Schmersal, Prudhomme, … . Door onze jarenlange expertise kan u erop vertrouwen dat we de opmeting van de werken correct voorzien en u het meest optimale materiaal aanbieden.

La Cabina.jpg

KOOIEN

Bij een grondig renovatieproject adviseren we steeds om ook esthetisch de lift op te frissen. Hierbij is een nieuwe liftkooi een grote meerwaarde. Via onze huisleverancier La Cabina kunnen we u een kooi aanbieden in alle maten, kleuren en materialen. Deze kooien zijn waar dit van toepassing is steeds voorbereid op het plaatsen van een kooideur op maat.

Montanari.PNG

MOTOR

Jaarlijks leveren we honderden liftmotoren in België en dit voor alle types van liften. Hierbij voorzien we voor u steeds het juiste type motor met een frame op maat zodat de werken zo vlot mogelijk verlopen en de ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt. We kunnen u liftmachines (geared en gearless) aanbieden van zowel Sicor, Sassi, Montanari als Ziehl Abegg en dit steeds voor een competitieve prijs.

SEA Systems.jpg

LIFTSTURING

Ons meest verkochte product zijn de liftsturingen van SEA waarmee we reeds meer dan 20 jaar samenwerken. We bieden deze aan op zowel tractie- als hydraulische liftinstallaties. Op deze sturingen kunnen we u een doorgedreven opleiding alsook de nodige technische ondersteuning aanbieden. Alle wisselstukken hebben we steeds op stock alsook voorzien we steeds diverse stocksturingen in ons magazijn te Eke zodat u uw klant steeds snel kan helpen.

DMG 2.jpg

DRUKKNOPPEN

We kunnen u voorzien van alle types drukknoppen en signalisaties. Dit steeds volgens de wens van de klant en volgens de noden van het gebouw. Standaard werken we met DMG maar hebben evengoed onze kanalen bij Vega en Schaeffer.  Indien gewenst kunnen we een voorbekabelde sturing van SEA voorzien in samenhang met de knoppen van DMG. Op die manier verlopen de installatiewerken extra vlot.

GMV.jpg

HYDRAULICA

De originele hydraulische liften hebben steeds meer nood aan een doorgedreven modernisatie. Hierbij kunnen we u helpen met een oplossing op maat. Via onze huisleverancier GMV, de globale nummer 1 in hydraulica, kunnen we u een aanbod maken voor elk type lift. Tevens beschikken we over heel wat expertise om u de nodige technische ondersteuning te geven alsook hebben we steeds heel wat hydraulische wisselstukken op voorraad zodat u steeds vlot geholpen bent.

KB Werken.jpg

VEILIGHEID

De risicoanalyses bevatten heel wat onderdelen ten aanzien van de optimalisatie van de veiligheid van de lifttechnici, keurders en liftgebruikers. Voor elk onderdeel kunnen we u een oplossing op maat aanbieden. Dit omvat zowel led-verlichting in de schacht, led-verlichting in de liftkooi, eindeloopschakelaars, snelheidsbegrenzer, afschermingen van bewegende delen, diverse type leuningen, diverse type ladders en handvaten, buffers, communicatiesystemen, lichtgordijnen, noodverlichting, signalisaties, … . We bieden u graag een totaalpakket aan waarbij u uw volledige modernisatie bij één leverancier kan bestellen. Makkelijk toch!

 
 
 
 
 
 
 

LMC INTERNATIONAL - Elvaparts nv

Begoniastraat 25

9810 Eke

info@lmc-international.be

T: 0032 9 329 60 55

BE0538.982 .478

Algemene voorwaarden

  • LinkedIn - LMC

Elevating

Business